NL

Welkom op de website van de “Commission for Educational Exchange” tussen de Verenigde Staten en België en Luxemburg.

In het informatiecentrum van de Commissie vindt u informatie over universitaire studies in de VS op Bachelor, Master, & PhD en tevens postdoctoraal niveau. Daarnaast bieden we u ook informatie over intensieve cursussen Engels en beschikken we over info i.v.m. stages en uitwisselingsprojecten voor de jeugd.

Klik hier om onze wekelijkse nieuwsbrief: “Education USA Newsletter” te bekijken. Deze nieuwsbrief bevat aankondigingen van studiebeurzen en informatie over competities voor het bekomen van een deelname aan onderzoek en studies in de VS.

Bekijk onze videos: http://www.youtube.com/user/FulbrightBe

De Commission for Educational Exchange overziet het programma voor Fulbright studiebeurzen. Studiebeurzen zijn beschikbaar voor burgers van België en Luxemburg en dit voor graduaat studies (Master’s of PhD.) postdoctoraal onderzoek en universitaire lezingen. Speciale programma’s voor assistent taalleerkrachten (Frans en Duits) en middelbare school leerkrachten Engels bestaan eveneens.

Amerikaanse burgers op zoek naar studiebeurzen voor onderzoek in België en Luxemburg kunnen bij de commissie informatie hieromtrent bekomen.

De Commissie heeft ook een klein Fulbright uitwisseling programma voor post-doctoraal onderzoek en voor universitaire lezingen over EU-onderwerpen.

Adres:
Commission for Educational Exchange
between the USA, Belgium and Luxembourg
Boulevard de l’Empereur, 4, Keizerslaan
B-1000 Brussels

U kan ons bereiken tussen 14:00 en 16:00 (maandag – donderdag) op tel. nr.: +32-2-5195772
Fax: +32-2-5195773
e-mail: adviser@fulbright.be